Odpalované těsto směs na přípravu
Revoluce v přípravě odpalovaného těsta: hotová sypká směs
Představte si, že můžete doma snadno a rychle připravit dokonalé větrníky, věnečky, banánky nebo eclairs, které se rozplynou na jazyku a okouzlí každého, kdo je ochutná. S naší hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta se tento sen stává skutečností. Tato směs je výsledkem pečlivého vývoje, při kterém byl kladen důraz na jednoduchost přípravy a dokonalost výsledku. Stačí přidat vodu a vaše kuchyně se promění v cukrárnu plnou lákavých vůní.
Jednoduchá příprava, profesionální výsledky
S naší směsí se příprava odpalovaného těsta stává hračkou. Do 750g vody o teplotě 20-25°C přisypete 500g naší směsi a za použití protínačky (lyry) míchejte nejprve 4 minuty na nízké otáčky, následně 7 minut na vyšší stupeň. Tímto způsobem získáte hladké těsto, které je připravené k dalšímu zpracování.
Tvary podle vaší fantazie
Následně těsto jednoduše přemístěte do trezírovacího sáčku se špičkou a na plech stříkáte požadované tvary. Ať už se rozhodnete pro tradiční větrníky nebo experimentální tvary, s naší směsí dosáhnete vždy dokonalých výsledků.
Doporučení pro dokonalou chuť
Jako ideální náplň doporučujeme vanilkový krém Vanilmix, který dokonale doplní chuť vašich zákusků. Pro ještě lákavější vzhled a chuť vašich dezertů navíc doporučujeme použít fondánovou polevu, která dodá vašim výtvorům ten pravý lesk a dokonalost.
Skladování
Naše směs je navíc velmi praktická i z hlediska skladování. Uchovávejte ji v chladu a suchu při teplotě do 25°C, díky čemuž si zachová svou kvalitu a výbornou chuť po dlouhou dobu.
S touto hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta překvapíte své blízké nejen vynikajícími zákusky, ale také ukážete, že příprava složitě vypadajících dezertů může být snadná a příjemná. Vyzkoušejte naši směs a nechte svou kreativitu, aby se projevila v nekonečném množství tvarů a kombinací, které můžete vytvořit. Staňte se mistrem cukrářského umění ve své vlastní kuchyni a užijte si radost z pečení jako nikdy předtím.
Složení
PŠENIČNÝ škrob, rostlinný olej (řepkový a palmový), kukuřičný škrob, sušená VAJEČNÁ směs, sušený VAJEČNÝ bílek, kypřidla (E450, E500), zahušťovadla (E464, E412), glukózový sirup, emulgátory (E472b, E477), sůl, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÁ bílkovina. Může obsahovat stopy sóji.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dortový korpus |
---|---|
Země původu: | Holandsko |
Použití: | k přípravě korpusu |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 2192 kJ / 524 kcal |
tuky: | 31,1 g |
/ z toho nasycené mastné kyseliny: | 5,7 g |
sacharidy: | 48,4 g |
/ z toho cukry: | 1,9 g |
vláknina: | 1,9 g |
bílkoviny: | 11,7 g |
sůl: | 1,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.