Směs na kokosky
Snadné a rychlé řešení pro mlsné jazýčky
Kokosky patří mezi nejoblíbenější tradiční sladkosti, které si zamiluje každý milovník kokosu. Připravit si je můžete v pohodlí domova jen s minimálním úsilím. Tato směs je navržena tak, aby eliminovala složité přípravy a ušetřila tak čas a energii. Díky dokonale nastrouhanému kokosu a stabilní kvalitě směsi dosáhnete vždy skvělých výsledků, a i bez pokročilých dovedností.
Pracovní postup na přípravu kokosek ze směsi
Suroviny:
- 500 g směsi na kokosky
- 150 g pitné vody
- 15 g ovocné náplně (meruňka)
- 15 g oleje
Postup:
-
Příprava těsta: smíchejte směs na kokosky, vodu, meruňkovou náplň a olej. Všechny suroviny šlehejte při středních otáčkách přibližně 5-7 minut do homogenní a lehce našlehané konzistence.
-
Tvarování kokosek: hotové těsto přendejte do cukrářského sáčku s hladkou špičkou. Na plech vyložený pečícím papírem vytlačte těsto do tvaru kokosek.
-
Pečení: kokosky pečte v troubě předehřáté na 180°C asi 20 minut, dokud nezezlátnou. Čas pečení přizpůsobte velikosti kokosek – menší kokosky budou hotové dříve, větší mohou potřebovat delší pečení.
-
Dokončení: po upečení nechte kokosky vychladnout a poté je servírujte nebo dozdobte čokoládou.
Složení:
cukr, kokos strouhaný 39%, sušený VAJEČNÝ bílek, rýžová mouka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), sušené MLÉKO, emulgátor E472a, zahušťovadlo E401, glukózový sirup.
Skladování: v suchu, dobře uzavřené, při max. teplotě 25°C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dortový korpus |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | nadpis |
energetická hodnota: | 2110 kJ / 505 kcal |
tuky: | 26,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 24,4 g |
sacharidy: | 63,7 g |
z toho cukry: | 54,5 g |
bílkoviny: | 5,9 g |
vláknina: | 6,6 g |
sůl: | 0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.