Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Marcipán červený

Kvalitní český výrobek s 36% mandlí

Červený marcipán, který obsahuje 36% mandlí, je ideální volbou pro potahování dortů a modelaci jednoduchých tvarů. Tento výrobek je ceněn pro svou pružnost a vynikající chuť, které umožňují snadnou práci i krásný výsledný efekt.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (40 ks) Skladem (4 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
2.12.2024 2.12.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 136-6062BB 136-6062B Zvolte variantu
49 Kč 420 Kč od 49 Kč 49 Kč / 100 g 42 Kč / 100 g
Marcipán červený
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Naše doporučení pro práci s marcipánem:

Při rozvalování marcipánu doporučujeme používat potravinovou fólii. Tento postup zabraňuje lepení marcipánu na váleček a pomáhá předejít trhání materiálu. Fólie umožňuje hladké a rovnoměrné rozvalování bez zbytečného odpadu a poškození marcipánu.

Červený marcipán nejen zlepší estetiku vašich dezertů, ale díky vysokému podílu mandlí přispěje i k jejich nezapomenutelné chuti.

Složení:

cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo (E100, E120).

Doplňkové parametry

Kategorie: Barevný marcipán
Barva: červená
Použití: potahovací a modelovací
Příchuť: mandle
Země původu: Česká republika
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1900 kJ / 453 kcal
tuky: 19,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,6 g
sacharidy: 59,4 g
z toho cukry: 56 g
bílkoviny: 8,7 g
vláknina: 3,3 g
sůl: 0,04 g
vitamín E: 9,1 mg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
V Avatar autora | 21.10.2020
Zkoušela jsem poprvé a jsem spokojená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: